söndag 4 december 2011

Grejer!

Hämtade ut lite grejer jag beställt idag, bland annat en Nalgene-flaska modell ultralite 1970's originalmodell. Fick även med en "easy-sipper" på köpet. Eftersom många tycker att den stora öppningen på nalgenes widemouthflaskor gör att man får vatten överallt när man försöker dricka.

F.v. Kokosfett, pumpakärnor, mandlar x2, cedarnötter, pekannötter, gojibär, valnötter.

Fick även hem en bok med fotografier och lite mindre texter om svenska fjällen. Skriven av Dag Hammarskjöld. Bläddrade igenom lite snabbt och fotografierna var helt fantastiska! Beställde också en present till min vän men den kan jag ju av förklarliga skäl inte fota!

Sedan kom också lite av en storbeställning av nötter, frön och bär. Valnötter, cedarfrön, pumpakärnor, pekannötter, mandlar och gojibär. Och så lite oupphettat kokosfett. Beställde detta från råvarubutiken.se som för övrigt är en MYCKET gemytlig butik. Så ska ni köpa nötter så gör det där! Rekommenderas starkt! Bra priser har dom också.

Så nu var även denna helg över innan man hann reagera. På torsdag bär det av till stockholmsområdet och åter hem på måndag förmiddag. Förhoppningsvis ska jag få till en kortare dagstur eller ännu bättre en övernattning när jag är där uppe. Måste nästan få till en dagstur iallafall. Det vore ju annat annars...

Har kollat runt lite och det ultimata vore nog att svänga förbi tyresta nationalpark. Men vi får se hur det blir!

Nu ska jag se om min vinterpackning går att få ner i min Osprey-säck!

ÄGG UT!!!!!2 kommentarer:

  1. Vart köpte du ultraliten? Hittar den inte i Sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, den finns inte i sverige. Hittade den på Nalgenes hemsida och sedan köptes en på Ebay! Priset med frakt hamnade på ungefär samma pengar som att köpa en i butik här hemma, haha. Finns i två andra färger också!

      Radera